Restaurang
Maecenas faucibus mollis interdum. Donec id elit non mi porta gravida at eget metus. Donec ullamcorper nulla non metus auctor fringilla. Vestibulum id ligula porta felis euismod semper.
Vecka 17
måndag
Grillad pluma från svensk rapsgris med ett krämigt risotto, steka skogschampinjoner som toppas med en smakrik chimichurri.
Lime- & chilimarinerade handskalade räkor med avokado, tärnad mango, krisiga sockerärtor, paprika, salladslök, sojabönor, kokta glasnudlar & färsk koriander.
tisdag
onsdag
Krispiga fiskburgarmedaljonger med skummad dillsås, friterad jordärtskocka, grovmosade rotfrukter & plockad dill.
Pulled pork med BBQ-touch serveras med plocksallad, avokado, syrad rödlök, majs, paprika, tomatiserad salsa & gräddfil.
torsdag
Grillad pluma från svensk rapsgris med ett krämigt risotto, steka skogschampinjoner som toppas med en smakrik chimichurri.
Lime- & chilimarinerade handskalade räkor med avokado, tärnad mango, krisiga sockerärtor, paprika, salladslök, sojabönor, kokta glasnudlar & färsk koriander.
fredag
Majskycklingbröst med en krämig potatisgratäng smaksatt med Kvibille cheddar, kycklingsky som toppas med en sallad på selleri, äpple & rostad mandel.
Kryddiga färsspett med stekt blomkål, buljongkokt bulgur, currymarinerat äpple, currypicklad schalottenlök, örtmarinerad broccolistam, rostad hasselnöt & currymajonnäs.
lördag
Krispiga fiskburgarmedaljonger med skummad dillsås, friterad jordärtskocka, grovmosade rotfrukter & plockad dill.
Pulled pork med BBQ-touch serveras med plocksallad, avokado, syrad rödlök, majs, paprika, tomatiserad salsa & gräddfil.
söndag
Grillad pluma från svensk rapsgris med ett krämigt risotto, steka skogschampinjoner som toppas med en smakrik chimichurri.
Lime- & chilimarinerade handskalade räkor med avokado, tärnad mango, krisiga sockerärtor, paprika, salladslök, sojabönor, kokta glasnudlar & färsk koriander.
Veckans pasta: Spagetti Bolognese
Veckans sallad: Räksallad